Sobre nosotros

Rólunk

A Felisa Tapas Bar-ban a pazar ételektől kezdve a remek spanyol italkínálaton át a mediterrán hangulatig megelevenedik a pezsgő latin életérzés.

Az éttermet Nagy Felícia álmodta meg, akihez közel áll a gasztronómia, hiszen édesapja viszi a töretlen népszerűségnek örvendő Nagy Fa-Tál Konyháját, mely a magyaros ízeket és tradíciókat képviseli.

A Felisával azonban valami újat akartak hozni a budapesti gasztrotérképre és a spanyol életérzést, a lassú tapasozás és a közösségi csemegézés élményét a Bazilika környékén is megteremteni.

A sok ízletes tapas mellett a Felisában levesek, paellák, autentikus főételek és desszertek várnak ránk. Az alapanyagok nagy része Spanyolországból érkezik, így megkóstolhatjuk a hagyományos szárított Iberico sonkákat, a különleges mediterrán sajtokat, a padron paprikát és a roppanós olívabogyó-válogatásokat.

Gazpacho-t mintha csak egy spanyol nagymama készítette volna, az Iberico sertésborda pedig szinte elolvad a szánkban. Desszert fronton is a kedvencek kerültek az étlapra, így nem hiányozhat a katalán krém vagy a churros sem. Az italkínálat a legjobb spanyol bárokat idézi, a tradicionális borok mellett ihatunk cavát (azaz spanyol pezsgőt) és kóstolhatunk malagai desszertborokat, de a széles nemzetközi koktél receptek mellett, az étterem egyedi koktéljait sem érdemes kihagyni.

Nincs is jobb, mint egy fáradt munkanap után élvezni a boldog órákat a Bazilika mellett.