Felisa Tapas Bar is where the vibrant Latin culture is brought to life through delicious tapas and an exceptional selection of drinks.
The restaurant was the creation of Felícia Nagy, who has a deep passion for gastronomy, just like her father, who runs the popular Nagy Fa-Tál Kitchen, an establishment renowned for its Hungarian flavors and traditions.
Felisa Tapas Bar was born out of a desire to offer something new to the Budapest gastronomic scene and to create an atmosphere of Spanish joie de vivre, where people can come together and share in the experience of slow tapas and communal delicacies, all while surrounded by live music and the beauty of the Basilica.
A sok ízletes tapas mellett a Felisában levesek, paellák, autentikus főételek és desszertek várnak ránk. Az alapanyagok nagy része Spanyolországból érkezik, így megkóstolhatjuk a hagyományos szárított Iberico sonkákat, a különleges mediterrán sajtokat, a padron paprikát és a roppanós olívabogyó-válogatásokat.
A Gazpacho-t mintha csak egy spanyol nagymama készítette volna, az Iberico sertésborda pedig szinte elolvad a szánkban. Desszert fronton is a kedvencek kerültek az étlapra, így nem hiányozhat a katalán krém vagy a churros sem. Az italkínálat a legjobb spanyol bárokat idézi, a tradicionális borok mellett ihatunk cavát (azaz spanyol pezsgőt) és kóstolhatunk malagai desszertborokat, de a széles nemzetközi koktél receptek mellett, az étterem egyedi koktéljait sem érdemes kihagyni.