Egy különleges vasárnapi villásreggelire vágyik?

Ne keressen tovább!

A Felisa, Budapest belvárosában, a Szent István-bazilika mellett található spanyol tapas étterem és bár, ahol egyedi élményben lehet része. Ha szereti a spanyol különlegességeket és az ínycsiklandó finomságokat, akkor nálunk a helye!

A Felisa elhívatott csapata minden héten elkápráztatja vendégeit a jellegzetes spanyol ízekkel és remekül összeállított fogásokkal. Az éttermünkben megkóstolhatja a hagyományos tortillákat, amelyeket igazi spanyol recept alapján készítünk friss és minőségi hozzávalókból. A pintxok is a specialitásaink közé tartoznak. Az általunk összeállított egyedi falatok kombinációi és ízei elkápráztatják az ínyenceket. Ne hagyja ki a spanyol brióst, a puha és ízletes péksüteményünket.

Az étteremben széles választékkal várjuk a vendégeket, akik különleges reggelit szeretnének élvezni. Frissen készített smoothie válogatásaink az egészséges életmódra törekvőknek nyújtanak tökéletes lehetőséget a napindításhoz. Természetesen a hagyományos Mimozát is felszolgáljuk, amely a reggelihez illő, frissítő ital.

A Felisa Tapas Étterem és Bár tökéletes helyszínt kínál a vasárnapi villásreggelihez. A hangulatos belső tér és a barátságos személyzet kellemes légkört teremt, amely ideális a lazításra és a kikapcsolódásra. Az étterem Budapest egyik legnépszerűbb látványossága, a Szent István-bazilika mellett helyezkedik el, ezzel még vonzóbbá téve a helyet.

Ne habozzon tovább! Látogasson el hozzánk a Felisába, és élvezze a különleges spanyol tapasok és finomságok világát.

Töltsön egy kellemes vasárnapot nálunk, és élvezze a helyszín és az ízek varázsát!